Hjemme

Hjemme har man jo de helt hverdagslige episodene stort sett.

Når det gjelder Saga, så er hun hele tiden forventningsfull til at noe skal skje. Hun er rolig men vil alltid ligge å vente på action hos far. For henne, så handler alt om meg og ting vi gjør sammen og hennes rutiner i hverdagen her hjemme. Jeg mener at det er hjemme du ser hva slags hund du har og der har jeg truffet jackpotten.

Saga sover i bur om natta, noe jeg var imot før jeg visste at et hundebur faktisk kan være positivt. Har alltid sett på buret som et sted å stenge bikkja inne i, men sant og si så er buret en trygg og god sone for hunden så lenge det gjøres til noe populært og positivt. Det har det virkelig blitt for Saga. Hun har what so ever ikke noe imot det.

Buret bruker vi også som en pause plass mens vi trener. Har vi tatt ei økt med lydighet, så legger vi hunden i bur, så de kan innhente seg og være klar for neste økt. Saga ligger også i bur med døra åpen når middagen står på bordet. Hun trenger ikke ligge å se på at vi spiser.

Saga har seng på stuegulvet som hun koser seg i, men får hun tillatelse av meg, får hun ligge hos meg i sofaen og kose. Når hun ser jeg tar det grønne pleddet over meg, begynner halen å gå og øra står rett opp. Hun venter på at jeg skal rope:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s