Ut på tur.

I dag har vi gått lang tur i horten lysløype sammen med min gode kompis Bjørn og hunden hans Baylis. Saga og Baylis går godt sammen og leiker og har det moro sammen.

Saga var kjempe flink og kom både på innkalling og nesten mer frivillig inn til meg i dag:)

Gikk også strålende i bånn, da det ikke var stramt en eneste gang:) Hun var så flink at hun tømte hele lomma for godbiter, og den var ganske full i dag,hehe! Møtte ganske mye folk i dag også da vi gikk, men hun kommer heller inn til meg enn å bry seg med andre og det er utrolig behagelig. Hun vet jo det er mer lønnsomt å komme til meg enn noe annet.

Møtte en utrolig flott brun og hvit hann boxer i dag også. Den ville hun gjerne hilse på men fant ut det ikke lønte seg og gikk pent forbi:)

Vi trente også «sitt og bli» i løypa i dag, etter gårdagens trening da hun hadde en tendens til å legge seg ned på for lang sitt. Men i dag gikk jeg ikke så langt ifra til å begynne med, så jeg kunne gå oftere inn å belønne henne og heller gå lenger og lenger ifra. Og det gikk bra, og hun la seg ikke ned i dag:) oppdrag utført:):):)

Vi avslutta med litt leik hjemme i gården til Bjørn samt kaffe, røyk og en prat:)

2 thoughts on “Ut på tur.

  1. aussiebump sier:

    Høres ut som en koselig tur 🙂
    Hilsen Ida med Jatzy 🙂

  2. Det var det så absolutt:) Det tar fra 1,5 til 2 timer å gå rundt der, og det er bred fin vei å gå på pluss at man får muligheten til irritere hjerteinnfarkt på skiløperne,hehe!! Veldig allright å ta noen trenings økter på tur:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s