hva er hun

Jeg fikk i dag høre at Saga lignet på Hollandsk gjeterhund, og det skal jeg si meg enig i. De samme fargene i pelsen og samme tegninger. Alt som står om den stemmer også veldig bra.

 

Men jeg tror også at hun har australien cattledog i seg, for saga er litt lavere og mer kompakt som cattledog. stemmer godt det som står om cattledog også:) Å ikke vite hva hunden din er blanding av er som en evig hodepine(kronisk), men nå tror jeg ihvertfall jeg er i nærheten av svaret:)

3 thoughts on “hva er hun

 1. Tatjana sier:

  Jeg hørte i forbifarten hos dyrlegen om noen som ville ta en gen-test for å finne ut hva hunden deres var blanding av (var en av dyrlegene som spurte en av de som jobbet der om de kunne fikse det)….
  Om det går eller om jeg missforstå det jeg hørte vet jeg ikke… Ikke vet jeg hvor mye det koster heller, men hvis du har lyst til å vite det så kan du jo spørre veterinæren neste gang om det går ann 🙂
  Søt er hun i allefall uansett 🙂

  • Hei Tatjana:) Jeg er en av de som har gjort akkurat det du sier, og jeg kan forsikre deg om at det ikke går:( Det eneste de gjør sånn i forbinnelse med er inne samme familie, foreldre osv. Jeg har prøvd, men takk for tipset;) Jada hun er helt nydelig….verdens beste er hun:)

 2. Tatjana sier:

  Da har jeg nok bare missforstått / ikke fått med meg hele bildet ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s