Våren er kommet.

Våren er kommet, og naturlig nok så blir det mer utfordringer å trene hund og i det hele tatt hverdagslydigheten. Det er masse sterke lukter i lufta og Saga kan lett distraheres. Heldigvis er dette bare «ille» i overgangsfasen:)

Merker stor forskjell på andre ting våren fører med seg også. Hun har blandt annet innstallert turbo og intercooler som gir resultat av stadig raptus og galskap kan jeg vel kalle det, hehe! Helt ut av ingen ting kan hun finne på å bare beine som en stukken gris frem og tilbake og bli helt valp. Jeg elsker at hun blir sånn! Hun kunne selvfølgelig ha rensa øra sine innemellom, eller er det kansje min jobb det,hehe! Hun har mye mer energi og gir mer av seg sjæl når vi trener, altså hun har mer arbeidslyst selv om hun detter ut innimellom.

Jeg personlig trodde hun var blitt voksen og at det var derfor hun hadde roa seg mye, men der tok jeg feil gitt,heldigvis:) Hun går bare i hi på vintern, og når våren kommer, er valpen tilbake. Hun er mye mer leken og alt består av mer fart:)

Skal snart begynne å sykle litt med henne, noe jeg starta litt med i fjor sommer. Hun synes det er kjempe gøy og få lov til å springe ved sidenav. 

Jeg var så heldig å få Aguility kurs av min kjære på jubileumsdagen vår, og det starter torsdag 28/4 kl. 1800. Og det blir kjempe gøy! Har testa Saga på litt forskjellig hinder og hun synes det er dritt kult:) og da er vi to:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s