Atillo:)

Hele livet mitt så langt tilbake jeg kan huske, har jeg ønska meg Boxer, en klin kokkos gal hunderase som er høyt og lavt og har energi ut av milde h…….! Boxeren gir meg noe spesielt, noe mer enn bare det å være glad i hunder. Den gir meg en helt spesiell glede og energi. Jeg kan være klin kokkos sjøl også og derfor går jeg godt sammen med Boxere:)

Onsdag 29/6 dro jeg og Wilhelmine til Mysen og kikka på Boxer valper, og dro hjem med en lys tigret valp som har fått navnet «Atillo». Vakker liten kar med masse energi og leik i seg:) Han ble vel tatt imot av Saga og Akillies da vi kom hjem, og nå er han en del av familien:)

Sover foreløpig sammen med Saga om natta hvor det er trygt og godt. Tidlig om morran logrer den lille kødden med hele seg og er så glad at han nesten besvimer:) Saga er mer enn fornøyd med og få være litt i fred akkurat da, hehe!!

Atillo er kjempe sosial, både med mennesker og andre hunder:) Ikke verken skvetten eller nervøs. En liten tøffing som tåler en trøkk:)

Foreløpig trener jeg innkalling og kontakt med han, og ellers går det bare på trygging i heimen ennå.  Så det går mye i kos, leik og tur. Jeg tror han kommer til å få det veldig fint hos oss.

Så får vi se hva han kan brukes til etter hvert. Blir spennende:):)

One thought on “Atillo:)

  1. aussiebump sier:

    Gratulerer med valp! Han er kjempe søt 🙂 ! Lykke til videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s