Morokulien

Da har Saga og jeg konkurert for første gang i Rally lydighet:) Lørdag 17 september og Søndag 18.

Klinte likesågodt til med 4 stevner med en gang, og starta i klasse 1 på lørdag formiddag. Lenge siden jeg har kjent den type spenning i kroppen.

Jeg reiste til Morokulien sammen med Karina, Lise og Birthe som er mine trenings kompiser her i horten. Vi trener Rally lydighet hver Tirsdag på Horten hundeklubb og har et kjempe godt miljø der oppe:)

Men tilbake til stevne. Har som sagt ikke konkurert før, så nervene hang godt på utsida da jeg skulle i ringen lørdag formiddag.

Klasse 1 banen de hadde satt opp var egentlig veldig enkel og en fin bane å gå. Hadde et lite håp inni meg om å få opprykk til klasse 2 men var forberedt på at det ikke gikk. Etter første stevne satt jeg med 189 poeng og en 2. plass. Var egentlig stolt av den også da jeg faktisk sto på pallen som nr 2 og Karina fikk første plass som gleda meg veldig:)

Jeg fikk mye trekk for stram line og litt snusing, og den lina kan jeg takke meg selv for! Saga gjorde det hun skulle:)

Stevne nr 2 gikk bedre:) Litt mindre nervøs da men fortsatt skuldrene oppunder øra følte jeg.  Men her fikk jeg 195 poeng, 3 plass og opprykk til klasse 2:) fikk trekk for dobbel kommando og lang avstand til skiltet.

Nå kjente jeg virkelig motivasjonen strømme igjennom kroppen:):) Meget stolt av Saga som hadde såpass god kontakt og innsats på et stevne med nye mennesker og hunder:)

Målet mitt var å få opprykk til klasse 2. Utpå kvelden satt jeg og Karina og diskuterte om vi skulle hive oss på klasse 2 med en gang, noe vi egentlig ikke følte oss veldig sikre på. Har jo trent litt klasse 2 men ikke mye. Men vi hiver oss på og prøver fant vi ut.

Jeg og Karina starta med hundetrening sammen og har gjort alt sammen fra dag 1. Vi har et godt samarbeid oss imellom, vi kritiserer hverandre og tipser hverandre. Vi planlegger også treningene sammen og studerer hverandre. Veldig kjekt å ha ekstra øyne med seg og også oppmuntring:)

Vel vel……… En liten tur i skævven lørdag kveld og trene klasse2?? Ja det ble det:) Fru Thoresen sa vi ikke fikk lov å trene for da ble bikkjene slitne, hehe! men vi klarte ikke dy oss;) Vi tok de øvelsene vi følte ikke satt skikkelig inni skævven før vi tok kvelden:)

Så var det stevne 3.  Jeg gikk utpå med den holdningen at «vi prøver så ser jeg hva jeg må trene på» Hadde ingen ide om at jeg satt igjen med 192 poeng, 2 plass og direkte opprykk:):):) Morro!!!!!!! Heia Horten:) To opprykk  første gang jeg konkurerer?? kan det være sant? Da har jeg jo gjort noe riktig:)

Siste stevne fikk vi disk så det susa gitt, hehe!! Saga var sliten og møkk lei, og jeg hadde ikke samme instilling som de tre andre stevnene. Jeg hadde oppnådd stort og kommet til klasse 3, men der fikk jeg ikke begynt for vi har ikke trent klasse 3. så det ble klasse 2 en gang til og jeg følte meg egentlig ferdig. Men detta er BRA til å være første gang og jeg er kjempe stolt av deg SAGA:) Jenta te far;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s