Pinlig men artig…

Har opplevd mange pinlige situasjoner igjennom livet, og jeg kan jo nevne noen her.

Man vil helst unngå å drite seg ut når man f.eks. er på Date, jobbintervjuer, store selskaper, bussen eller andre offentlige greier. Har vært innom noen av disse sjøl og kan jo le av det nå, men det er fryktelig pinlig når det skjer. Når man har driti seg ut så mye som meg, så blir man litt imun etter hvert og ler lettere av det sjøl:)

En episode jeg husker spesielt godt, var i bursdagselskapet til en av kompisene mine. Vi skulle feire det på «Havariet» i Tønsberg ganske seint på kvelden og var vel ca 10 stk. eller noe sånt. Mora til bursdags barnet skulle også komme og hadde på seg ny flott rød kjole til anledningen. Dum som hun var, satte hun seg ved siden av meg i god tro om det kom til å gå bra! Hun ante ikke at det ville sabotere mye av kvelden for henne, hehe!

Jeg hadde for vane å vorse litt for meg sjøl en god stund i forveien til sånne anledninger, så jeg var i god og brisen da jeg kom. Hadde vel helt i meg en 7-8 pils tenker jeg.

Alle bestilte den maten de skulle ha og vi prata og kosa oss i godt humør. Jeg og mora til kompisen har alltid hatt en god tone heldigvis og slenger litt spydige og sarkastiske kommentarer til hverandre sånn til vanlig:) Takke faen for det, eller så tror jeg hun hadde hudfletta meg den kvelden der ass….

Alle har fått maten sin, og vi setter i gang å spise mens vi fortsetter praten. Jeg hadde biff, brokkoli og kokte poteter på tallerken med en god saus til. Med min flaks, så er ikke potetene mine skikkelig kokt og dermed litt harde…. Jeg prøver å stikke gaffelen i poteten, men den bestemmer seg heller for å ta salto med dobbel skru opp i lufta og ned i fanget på mora til kompisen min, og det værste er jo at den akkurat hadde tatt svømmeknappen i brun saus!!! Den splitter nye kjolen var ikke så veldig fin lenger og jeg er ganske sikker på hun hadde draps tanker akkurat da! Sjøl tipper jeg at jeg var rimlig rød i trynet……. Hadde jeg ikke vært god og brisen, så hadde jeg nok følt meg dum litt lenger enn i fem min, men det gjorde jeg ikke. Hun dro jo selvfølgelig hjem med jakka si godt gjemt foran den tilsølte kjolen:) PINLIG!

Også har vi en kort en: Man hakke lyst til at samtlige mennesker stirrer på en når man kommer på bussen, men jeg fikk alles fulle oppmerksomhet en gang. Dette var i en periode hvor jeg følte meg jævli tøff og svær og greier tidligere i min ungdomstid, så jeg gikk med hevede skuldre og stor brystkasse, hehe. Skal si den følelsen forsvant fort da jeg snubla i absolutt ingen ting bortover midtgangen, banka haka brutalt hardt i armlenet på en stol, og til slutt lå og kava på gulvet sinna som en ilder!! Vel, jeg reiste meg opp forsiktig og med en litt mer ydmyk gange gikk jeg og satte meg heeeeelt bakerst i bussen! Faen ass…

Det var en vakker sommer dag nede på brygga i Åsgårdstrand, og jeg og kompisen hadde sykla fra borre. Vi hadde sykla ut på brygga og stått der ute og skravla en stund. Inne på land kommer to «deilige» damer i korte skjørt og trange topper. Jeg legger jo merke til det siden jeg er gaaal etter jenter. Vi setter oss på syklene og sykler bortover brygga inn mot land. Tøff i trynet plystrer jeg og hojer på jentene og før jeg veit ordet av det så ligger jeg og sykkelen uti vannet og plasker!! Jeg slo meg litt på bryggekanten, så det bar jo opp i dritt sinne med en gang! Sykkelen fikk seg en flyvetur opp på land mens jeg banna og steika. Jeg marser bortover i vannet og opp på land og de to jentene har fullstendig lættis mens de rusler videre! Pinlig!

Jeg var temlig forelska i ei jente, og hun skulle komme på besøk til meg en kveld. Hadde ikke mye å by på men jeg hadde kaffe og det er hun glad i så det er jo greit:) Vi satt ved siden av hverandre i sofaen og følelser og spenning var oppunder taket! Alt går egentlig veldig bra, helt til jeg tar en slurk av kaffen min, setter i halsen ustanselig og kaffe spruter ut av både kjeften og nesa! Jeg prøver og holde det igjen men det er helt umulig og det bare renner av meg og ned i fanget og på gulvet. Hun kjente meg heldigvis fra før så det var lett og le av det etterpå, men da var jeg flauu:(

Det rare er at ting som detta stort sett skjer når det er jenter til stedet, hehe!! Særlig hvis det er ei jeg er innteresert i. Som yngre så var det mer flørting som klyping, kiling og litt små erting liksom. Vi sto en gjeng utenfor ei blokk og hun som sto ved siden av meg hadde jeg et godt øye til. Helt uanmeldt bestemmer jeg meg for å klype henne i rumpa, springe som faen og prøve å få henne etter meg. Var riktig nok en suksess det, men det lønner seg å se fremover når man springer! Det gjorde ikke jeg, for jeg var mer innteresert i hvor langt bak meg hun var, så jeg planter hodet godt inn i en hjern stolpe som er understøttelse for en terrasse på blokka. «#KABLANG#»!!!! sa det og jeg ligger nede for telling. Var faktisk borte i noen sekunder, hehe! Førstepremien var svæær kul i hue og hjernerystelse i noen dager!!

Hadde vært på REMA 1000 og handla ganske seint på kvelden. Detta var midt på vintern, det var kaldt og glatt og det var en lang glatt nedoverbakke mot huset jeg bodde i. Hadde to stappfulle bæreposer med matvarer som melk, egg og hvetemel.#kremt#!! Det var mørkt ute og ikke et menneske å se. Går jævli forsiktig nedover bakken der for jeg veit det er kjempe glatt. Ligger bare tynn snø oppå isen nedover. Langt nedi bakken kommer selvfølgelig to jenter på min alder. Tenker ikke så mye over det der og da for dissa posene er ganske tunge og jeg har nok med å prøve å holde beina sånn passe samlet. Akkurat da de passerer meg, så finner jeg selvsagt et ekstra glatt felt, går på snørra så det synger oppover halebeinet og matvarer ligger strødd utover. Egga er jo da knust, melka er gått hull på og det er masse mel i bæreposen!! De hjalp meg å plukke opp varene og spurte om det gikk bra:) Men flaut sånt noe ass….

Til tross for at det er pinlig å drite seg ut så er man ihvertfall til underholdning for andre:)

One thought on “Pinlig men artig…

  1. Karina sier:

    Haha! Jeg ler så jeg griner..
    Underholdning for andre ja, det skal jeg love deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s