Vidunder-Ball!

For ca tre uker siden fant jeg fram en ball baki bilen. En grønn ball til maks 40 kr. Kjøpt på Rune`s er jeg ganske sikker på.

Hadde ikke brukt den noe særlig, bare liggi i bilen blandt alt rotet. Tenkte å se om Saga synes den var morsom:)

Denne ballen består av utrolig elastisk gummi og er helt umulig å tygge i stykker. Veldig myk ruglete ball med en ikke altfor inntens pipelyd.

Begynte sånn smått å ta med Saga ut når jeg skulle røyke, og tenkte «kan jo kaste litt ball»:)

Så jeg kasta den, sparka den, lekte «dra i leika» med den. Har holdt på sånn ei stønd og Saga spør meg om jeg kan ta med den ballen ut når vi skal ut. Hun bare står inni gangen og venter hvis ikke jeg tar den med:) Hun er helt idiot etter den og gjør så og si hva som helst for at jeg skal hive den:) Blir en liten valp bare hun ser den! hehe!

Har begynt å ta den med meg rundt på steder vi leiker, og jeg og denne ballen har blitt så kuul, at hun registrerer ikke andre hunder rundt en gang:) For henne er det meg, henne og den ballen. når jeg har hivi den eller sparka den pokker i voll, så kommer hun logrende tilbake for at jeg skal gjøre det igjen. Saga er glad i alle leker, men har ikke opplevd maken til dette:) Så hvorfor ikke utnytte det under trening?

Ballen er teit og plundrete og få opp og ned av lomma, men hun jobber som en marsin når hun vet den er i lomma. Hvem trenger vel godbiter? Vel! jeg har da det på meg og så jeg har noe å bytte inn ballen med når hun kommer med den. Også liker jeg å bytte på litt hva jeg belønner med:)

‘Jeg sto her om dagen med en kong(saga elsker kong) i den ene hånda og denna ballen i den andre. Hun låste blikket 100% på ballen mens jeg svingte kongen ganske voldsomt foran ansiktet hennes. Hun så et halvt sekund rett på meg og tilbake på ballen igjen. ikke på kongen, registrerte den ikke! Jeg mener det, hun er besatt av den!! Men så vet jeg også av erfaring at en leke jeg digger er en leke hun digger!! Hvor moro jeg synes det er, smitter over på henne, så i seg selv så er det ikke bare ballen som er moro, men generelt leiken vi holder på med. Jeg er en liten unge når det gjelder leik med hund, og nettop derfor kan jeg leike med hva som helst med saga. Alt er gøy! Vi har sitti på gulvet her og lekt med smuler. hehe!! Men denne ballen er spesiell! mulig det er konsistensen på den og formen, ikke lyden for den funker bare innimellom. Men først og fremst fordi vi har det ubeskrivelig moro med den:)

Moro å se Saga få så mye glede av en liten ting til 40 spenn:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s